Упутства за употребу су Демок

На дну странице је линк за преузимање упутстава за коришћење алата Демок.

Дезинфекционо средство "КЛОВИН ИИ СЕПТОН" је намењено за ПРАЊЕ вешања у комбинацији са дезинфекцијом.

Активни састојак - активни кисеоник.

Ексклузивни добављач производа "КЛОВИН ИИ СЕПТОН" је компанија "ЛееЛеДез".
тел.: (343) 345-25-10, 214-81-01, 344-35-40
сајт: ввв.рилидез.ру

Пажња! Све информације су референтне и помоћне.
Администрација портала није одговорна за губитке повезане са коришћењем ове информације. Након избора дезинфекционих средстава, препоручујемо да се консултујете са произвођачем.
Сва дезинфекциона средства су потенцијално опасна за људе.

Демок

ТЕХНОЛОШКА МАПА кориштења скидања дезинфекционих средстава Демокс

Понуда понуде: 1

 • 1. Аналоги (еквиваленти) Демок дезинфекција
 • 2. Дезинфекциона средства за Демок ротацију дезинфекције
 • 3. Тачан опис за Аукције Демок дезинфекције
 • 4. Преузмите ИНСТРУКЦИЈЕ за употребу Демок-а
 • 5. Преузмите Демок технолошку картицу
 • 6. Информација о документу Потврда о државној регистрацији Демокс дезинфекционих средставапотражите на официјелној веб-странице фп.црц.ру

Група за демидификацију активне супстанце: Састав: ЦХАС + ГУАНИДИН

[алкилдиметилбензиламонијум хлорид-0,75%, полихексаметилен гванидин хидрохлорид-3,0%]

Дезинфекција за издавање из формулара Демокс: Течни концентрат
пХ: 5.1-7.1 (кисело до алкално)

Рок истека је 2,5 године, радна решења - 25 дана.

Купујте дезинфекцију на велико с достављањем

ц. арат

подршка пројекту:
ставите наше дугме на вашу страницу! И поставићемо ваше дугме или линк на нашој страници. Пошаљите апликацију на е-маил

код нашег дугмета:

Главни државни санитарни одјел
Доктор железница на државном санитарном и епидемиолошком надзору Министарства здравља Русије

_________________ С.Д. Кривулиа _________________ С.И. Иванов
14. мај 2002. 28. мај 2002. године

о употреби дезинфекционог средства "Демок"
за превентивну дезинфекцију на објектима
жељезнички превоз и метрополит
ДОПУШЉЕНО од стране директора Института

Председавајући, Подкомитет за железничку хигијену

дезинфекциона средства ДЗ ИПС Русије,

Федерална комисија за МИБП, проф

Министарство здравља Русије, академик Руске академије медицинских наука

______________________ М.Г. Шандал _______________ В.А. Каптсов
18. април 2002. 15. април 2002. године
Шеф Лабораторије за комуналне услуге
хигијена, епидемиологија и санитарија
Бактериологија ВНИЗХГ, МД.
_______________ В.А. Полиакова
15. априла 2002. године
Виши истраживач
ВНИЗХГ, Пх.Д.
________________ Н.С. Лебедева
15. априла 2002. године
Виши истраживач
ВНИЗХГ, Пх.Д.
_________________ Е.К. Хипп
15. априла 2002. године

Упутство је припремио Савез. Државно јединствено предузеће Сверодног истраживачког института за железничку хигијену МГТС РФ (ФГУП ВНИИЗхГ МПС РФ).

Аутори: В.А. Полиакова, Н. С. Лебедева, Е.КГипп.

Ово Упутство се примјењује на Демоксин дезинфекцију развијен од ТД Креол (Русија). Алат има сертификат о државном регистрацијском броју Р 0359-57 / 5-2002. (важи до 18. јануара 2007).

1. Обим

Дезинфекцију "Демокс" је дозвољено да користи за превентивне дезинфекције просторија, намештај, санитарне инсталације у жељезничком саобраћају Русије и метроа, укључујући и станице, подземне станице, ауто-путничких возова различитих типова, канцеларија и специјалних вагона намене, вагона ресторана шведскиј стол, стационарни објекти субординација.. za текуће и завршне дезинфекције са бактеријским инфекцијама (укључујући туберкулозу) и гљивичних (д рматофитииах, кандидијаза) етиологија треба да се руководе МУ, развијен од стране СРИ дисинфецтологи и одобрен од стране Одељења за санитарне инспекције Министарства здравља Русије (ГЈ № 11-3 / 345-09 од 26.12.2001, у).

"Демок" - домаћи дезинфекционо средство припада новој генерацији универзалних дезинфекционих средстава која имају истовремено детерџент и дезинфекцију.

2. Састав и својства дезинфекционог средства "Демок"

2.1. Дезинфекционо средство "Демок", произведено од стране 000 "ТД" Цреоле "(Русија), је вискозна провидна течност од плаве до плаве са мирисом употребљеног одоранта који се добро уклапа са водом. Активни састојак агенса је алкил диметил бензил амонијум хлорид (КАЦ) - 0,75% и полихексаметилен гванидин хидрохлорид (ПГМГ-к) - 3,0%, као и помоћне компоненте. Водени раствори су провидни, плави. ПХ \% раствор - 6.0. Рок употребе производа је 2,5 године од датума производње у неотвореном паковању произвођача, радна решења - 25 дана од дана припреме.

2.2. Према ГОСТ 12.2.007-76, према ГОСТ 12.2, "Демок" средства акутне токсичности припадају 4. класи неколико опасних супстанци када се примењују на желуцу, примењују се на кожу и када се удахну испарљивим компонентама (испарењима). Уз вишеструку експозицију, средство нема локалног иритантног и сензибилизирајућег ефекта. Уз поновљено излагање, Демок узрокује благе иритације слузокоже очију и суве коже,

2.3. Препоручена решења производа Демокс не негативно утичу на лакиране, лакиране површине, стакло, као и површине покривене винилом кожом и специјалним намјештајчним материјалима намењеним за превоз путника; не ступи у контакт са премазима и не оставља никакве трагове.

2.4. Под условима његове употребе је безбедан за људе, животиње и животну средину, решења за просторије могу се користити у присуству људи.

2.5. Алат је доступан у пластичним контејнерима: 0,25; 0.5; 1.0; 5.0; 10.0; 20.0; 30.0; 50,0 литара иу бачвама од 200,0 и 250,0 литара. Рок употребе концентрата је 2,5 године, радна решења се могу користити у року од 25 дана од тренутка припреме.

3. Припрема средстава за радна рјешења.

3.1. За припрему радних решења, Демок се разређује са потребном количином чисте воде за воду. Пожељно је припремити радна рјешења у мјестима њихове потрошње у емајлираним (без оштећења емајла) или пластичних контејнера. Припрема радних решења треба извршити у складу са прорачунима датим у табелама бр. 1.

Припрема радних решења средстава "Демокс"

радно решење

Број састојака за

припрему 1 литра раствора

4. Употреба "Демок" за профилактичку дезинфекцију

4.1. За профилактичку дезинфекцију железничких транспортних капацитета, укључујући путничких услуга аутомобила, подземне аутомобила препоручује се користи 0.5-1% растворе дезинфицијенсом "Демокс" Стопа 100 мл по 1 м 2 површине која могу лечити, лечење може бити изведена брисањем површине у соби - спрат, намештај и намештај, санитарна опрема. Време контакта је најмање 60 минута, након чега се третиране површине бришу помоћу алата за хемијско чишћење. Ваздушење просторија није неопходно. Након обраде у затвореном, површине се ефикасно очисте од контаминације.

Санитарна опрема се обрађује руптом, четком или обришем крпом навлаженом раствором. Потрошња у двострукој преради - 300 мл по 1 м 2. На крају дезинфекције, умиваоник, тоалет, кад и друга опрема опере чистом водом.

4.2. Начини профилактичке дезинфекције објеката железничког саобраћаја и метроа приказани су у табели бр. 2.

Начини превентивне дезинфекције објеката помоћу "Демок"

Површине собе у

аутомобиле, жељезничке станице, објекте

ескалатори, површине од

Фотеље и спаваће полице,

Фотеље и спаваће полице,

покривени поли

етер пламен ретардантна тканина

Обришите два пута

2-3 мин интервала

опрему у вагонима

станице, метро постројења

Обришите два пута

сваких 15 мин.

Чишћење инвентара [1] [1]

Кутија за сакупљање смећа

Обришите два пута

сваких 15 мин.

Подупирање дрвених рукохвата

При обављању превентивне дезинфекције објеката за железнички саобраћај, укључујући путничка и комунална возила, подземне аутомобиле од стране проводника или прања посаде, препоручује се да се Демок решења користе само методом брисања.

4.3. Путнички аутомобили за међуградске и медјународне возове. Узимајући у обзир специфичности и супротно свим осталим предметима за путничка кола возова на даљину, постоје 2 врсте превентивне дезинфекције: непотпуна - међутлање (дневно) и потпуна превентивна обрада.

Непотпуном превентивним третманом путничких аутомобила подразумева међутлање (на тачкама формирања и тачке промета) и дневно (дуж линије путничких возова).

На тачкама формирања и обрту воза, превентивна дезинфекција се изводи помоћу 0,5% раствора Демок-а тако што обриса све унутрашње површине путничког аутомобила: у предјелу су зидови преграда за путнике и проводнике, нише, спаваће полице, столове, унутрашње површине прозора, вањске и унутрашње површине гардеробера, врата, обраћајући пажњу на темељито чишћење ручица; у ходницима - зидовима, преклопним седиштима, унутрашњим површинама прозора, оградама за прозоре; судопере за прање посуђа у зидовима проводника сервисног простора. Санитарни објекти тоалета, кутија за сакупљање смећа се обрађује двапут са 0,5% радних решења. После излагања најмање 60 минута, третиране површине су обрисане алатом за хемијско чишћење. Опрема за чишћење претходно потопљених у 5% раствору након изложеност означава најмање 60 мин., Затим опрана чистом водом и н осуши спавање столице полице прекривено протупожарног Флоцкед тканине, бити 2 пута третман 1% раствора значи "Демокс"

У путничким аутомобилима возова на даљину, путницима треба обезбиједити углавном посуђе за једнократну употребу. Санитарна обрада вишекратних посуђа врши се прањем топлом водом користећи сода за сапу.

Под пуном превентивне дезинфекције путничких аутомобила возова на даљину је значило не само да асанацији и дезинфекцију унутрашњих површина у аутомобилу, али и отпреме постељине (душека, јастука и прекривача) за камерни дезинфекцију (најмање 1 време по кварталу). Приликом пуне превентивне дезинфекције путничких аутомобила возова на даљину препоручује се и радна рјешења у складу са табелом бр. 2.

4.4. Хаган ресторане и кафетерије путничких возова на возовима на даљину и међурегионалној дестинацији. На тачкама формирања и промета возова, профилактичка дезинфекција се изводи са 0,5% раствора Демок-а тако што брише све унутрашње површине аутомобила, укључујући и зидове. под, столови, полице, унутрашње површине прозора, рукохвати за прозоре, врата, улазна рукохвати и врата аутомобила. После излагања од 60 минута, третиране површине су обрисане сувом, чистом инвентом. Санитарна опрема тоалета, кутија за сакупљање смећа се обрађује двапут, са 1% радног решења. После употребе, опрема за чишћење је намочена са 5% раствора Демок-а, након 60 минута излагања, опрана је чистом текућом водом и осуши.

Поново коришћена посуђа (плоче, чаше, чаше, прибор за јело, итд.) Дуж руте, након употребе путника и уклањања остатака хране, опере топлом или топлом водом користећи сода за сапу.

4.3. Вишенаменски електрични возови. Санитарни третман који користи Демок у облику 0.5% раствора се обавља свакодневно на тачкама формирања и муљ путничких возова. За обраду се налазе под, унутрашње површине прозора, зидови, полице за путнички пртљажник, врата и ручке за врата, столице од винил коже, санитарије и опрема. Дезинфекциони третман седишта покривених полиестерским ватросталним тканином се врши у смислу планираних превентивних инспекција возова (најмање 1 пута месечно) са 1% Демок раствора са 2 пута брисањем (са интервалом од 2-3 минута) са чистом опремом након прелиминарне седишта за прашење са усисивачем. Столице прекривене тканинама отпорним на ватру отпорне су на ватру за чишћење усисивача током процеса међуфладне обуке. Столице треба да имају поклопце седишта, који се могу променити након сваког путника.

4.6. Канцеларијски аутомобили и аутомобили наменске намјене. На тачкама формирања, обрта и на путу, обрада унутрашњости одељка за путнике врши се слично као у одељку "Путнички аутомобили возова на даљину".

4.7. Железничке станице. На железничким станицама, дневна санација свих путничких и пословних простора са 0,5% -1% дезинфекционим материјалом "Демок" врши се у складу са режимима приказаним у Табели 2. Посебно пажљиво се рукују просторије за чекање, све просторије "мајчине и дјечје собе", здравствени центар, бифеи и места за исхрану, тоалети и санитарна опрема, пртљажник за ручни пртљаг, кутије за сакупљање смећа и уређаји за чишћење. Зидови просторија тоалета обрађени су до висине од најмање 1,5 м од пода.

4.8. Станице и подземне аутомобиле. Приликом обављања превентивне дезинфекције путничких аутомобила и канцеларијског простора у метроу Демокс (види табелу бр. 2), аутомобиле се чисте тимовима за прање на тачкама формирања и промету возова 1 пут дневно. Превентивну дезинфекцију метро станица обављају дневне ноћи чишћење екипе.

4.9. Одељење стационарних објеката, укључујући собе за одмор локомотивних посада и диспанзера. За превентивну дезинфекцију препоручује се дневна решења производа "Демок" у складу са режимима приказаним у табели 2.

5. Коришћење "Демок-а" за фокусну (тренутну и завршну) дезинфекцију.

Дезинфекционо средство "Демок" се може ефикасно користити не само за превентивну дезинфекцију, већ и за спровођење мера дезинфекције за епидемиолошке индикације: струја (у присуству инфективног или сумњивог пацијента заразне болести) и финале дезинфекција (након уклањања пацијента који је заразан или сумњичав за заразну болест).

Ако пронађете пут од пацијената је или се сумња инфективна болест путника диригент путничког аутомобила обавештава руководиоца воза, који обезбеђује организацију мера за борбу против епидемије у складу са важећим "Инструкције за организацију мера за борбу против епидемије у идентификацији случајева акутних цревних инфекција и тровања храном међу путницима пут и поступак спровођења епидемиолошке истраге "(види СП 2.5.12.20-98" Санитарни објекти Авила о организацији превоза путника у железничком саобраћају ", 1998).

Коначну дезинфекцију стационарних објеката одјељења, укључујући здравствене установе, установе за његу деце и друго, обављају институције које се баве дезинфекционим активностима (ЦАП), садашњом дезинфекцијом у здравственим установама и објектима за његу деце - од стране медицинског особља. Током текуће и завршне дезинфекције у агенцијама треба да се руководе у "Упутству о примјени средства за дезинфекцију средтсва" Демокс " ТЛ "Цреоле" (Русија), развијен од стране Института за дисинфецтологи и одобрени од стране Одељења за санитарну инспекцију Министарства здравља Русије.

6. Предострожности.

6.1. Сви радови са алатом треба изводити бришући заштитом коже руку гуменим рукавицама.

6.2. Површински третман у собама може се обавити без средстава.

заштиту дисајних органа и у присуству људи.

6.3. У обављању свих послова да пратите правила личне хигијене. После рада, оперите лице и руке сапуном и водом.

6.4. Средства за складиштење у херметички затвореним контејнерима одвојено од хране и лекова.

7. Мере прве помоћи за случајно тровање

7.1. У случају случајног загријавања производа у очи, треба их опрати великом количином текуће воде неколико минута, а затим испрати са 30% раствора натријум сулфацила.

7.2. У случају контакта са кожом, оперите га текућом водом.

7.3. У случају случајног гутања средства у стомак, потребно је пити неколико чаша воде с дробљеним таблама адсорбованог угља (10-20 ком.),

7.4. Ако је потребно, консултујте лекара.

8. Физичко-хемијске и аналитичке методе контроле квалитета дезинфекционог средства "Демок"

Средство "Демокс" је вискозна прозирна течност од плаве до плаве боје са мирисом коришћеног одоранта, који се добро уклапа са водом. Садржи као активни састојак алкилдеметилбензиламмони хлорида (КАЦ) - 0,75% и полихекаметхиленегуанидине хидрохлорида (ПХМГ к) - 3,0%, функционалних адитива, нејонски сурфактант, парфем - јеле уље, средство за бојење, а остатак - вода.

8.1 Контролисани параметри и норме

Дезинфекцију "демос" контролише према следећим параметрима квалитета: изгледу, мирису, густина на 20 ° Ц, индекс преламања на 20 ° Ц, по стопи од концентрације водоникових иона (пХ), масовне фракције бензалконијум хлорида, и масовном фракције полихекаметхилене гванидин хидрохлорида.

Табела показује праћене индикаторе и стандарде за сваку од њих.

Индикатори квалитета дезинфекционог средства "Демок"

Демок

Опис: детерџент за дезинфекцију и прање на основу КАС-а

Намена: намењен дезинфекцију површина у просторијама, хард намештаја, санитарија, ланене, јела, Производи за здравље (нису контаминирани крвљу и другим органским супстратима) за бактеријских инфекција (укључујући туберкулозу), вирусног хепатитиса Б (, ХИВ и Полио ) и ђоногија (кандидиаза, дерматофитоза) у лечењима и профилактичким и дечијим установама, као иу јавним комуналним објектима и предузећима за јавно угоститељство.

Састојци: алкилметилбензиламонијум хлорид (КАЦ) - 0,75% и полихексаметиленегуанидин хидрохлорид (ПХМГ-к) - 3,0%, као и помоћне компоненте

Конзистентност, својства: вискозна прозирна течност од плаве до плаве боје са мирисом употребљеног парфема, добро мешање са водом

Стопа потрошње за готова решења: Крути намјештај, под, степе итд. Треба обрисати крпом навлаженом Демок раство брзином од 100 мл па И м третиране површине. Са наводњавањем наносим раствор у количини од 300 мл по 1 м2. када користите хидрауличку контролу

Микробиологија: има антимикробни ефекат против грам-негативних и грам-позитивних бактерија (укључујући Мицобацтериум туберцулосис), гљивице Цандида и дерматопхитес, вирусе хепатитиса Б, ХИВ и полио.

Токсичност: према параметрима акутне токсичности, према ГОСТ 12.1.007-76, припада четвртој класи нископозитивних супстанци када се убризгавају у желудац, примењују се на кожу, удахнујући испарљивим компонентама (паре) и парентерално. Демок нема локални иритантни и сензитивни ефекат и само уз поновљено излагање узрокује умерену иритацију слузокоже очију и суху кожу.

Примена: дезинфекција се врши брисањем, намакањем, потапањем и наводњавањем

Рок употребе: 2,5 године, радна решења 25 дана од дана припреме.

Услови складиштења: производ треба складиштити у затвореним складиштима у пластичној посуди на температури од 0 до 40 ° Ц, одвојено од лекова, у местима која нису доступна деци.

Карактеристике и напомене: решења значи да не изазивају корозију метала, не смањују чврстоћу тканине, немају деструктивни ефекат на материјале површина предмета.

Демок

Купите дезинфекциона средства Демокс у регионима

Белгород, складиште дезинфекција ДОО Трговинска кућа ВладМиВа, тел.: (4722) 200-555, ввв.владмива.ру
Владивосток, складиште средства за дезинфекцију ТД Асепта, тел:. (4232) 310-444 320-671 319-701, ввв.асептвл.ру
Преузмите пуну цену ЛЛЦ ТД Асепт
Москва, складиште дезинфекције Државно јединствено предузеће Центар за дезинфекцију града Москве, тел.: (499) 188-62-65, 188-26-01, ввв.мгцд.ру
Москва, складиште дезинфекционих средстава ЛЛЦ ХермесМедТорг, тел.: (495) 920-39-11,
Преузми пуну цену ООО ХермесМедТорг
Мосцов складиште средства за дезинфекцију Дезнет Лтд, тел:. (495) 980-08-99, 778-72-74, ввв.дезнет.ру
Преузмите пуну цену доо Деснат
Москва складиште средства за дезинфекцију ДОО ДЕЗСНАБ-ТРГОВИНА, тел. (495) 558-63-56 (985) 773-51-00, ввв.дезснаб-траде.ру
Москва, складиште дезинфицијенса Медез ДОО, тел.: (499) 714-91-50, ввв.медез.ру
Преузмите пуну цену ЛЛЦ Медез
Мосцов складиште средства за дезинфекцију НаНоДез Лтд, тел:. (499) 508-53-19 (499) 508-55-92, ввв.нано-дез.ру
Преузми пуну цену доо НаНоДез
Москва, складиште диспанзера ТЦ Бинго Гранд, тел.: (495) 411-99-51, ввв.инфодез.ру
Преузми пуну цену ТЦ Бинго Гранд
Нижниј Новгород, складиште дезинфекционих средстава ДОО Ромислав, тел.: (831) 413-75-57, 413-75-27, ввв.ромислав.ру
Ростов-на-Дону, Итам Сервицес ЛЛЦ дезинфекционниј склад, тел.: (863) 296-96-53 296-90-60, ецолабхеалтхцаре.ру
Преузмите пуну цену услуге Аитем Сервицес ЛЛЦ
Санкт Петербург, дезинфекционо складиште ЛЛЦ Медицал Системс Сервис, тел.: (812) 995-84-26, ввв.медицалсс.ру
Преузмите пуну цену услуге ЛЛЦ Медицал Системс Сервице

Произвођач демокса Демокс: ДОО "Трговинска кућа" КРЕОЛ "

Демок Апплицатион Инструцтионс довнлоад

Аналози еквивалената Демокс: АБСОЛИУТСИД ензима ватцх Авансепт ватцх АКУАДЕЗ (нето Урал, Русија) лоок Аквасепт плус ватцх Аквидез ватцх АктивБиоПротект ватцх Алфадез ватцх АНИОСУРФ свежије гледају баријера + Ватцх, Би-2 сат, пази Биоеффецт

Функционалне спецификације и дезинфекцију Демокс: значи Демокс дезинфекцију је течни концентрат и садржи као активан принцип мешавину КАЦ и гуанидинима.
Демок Дезинфектант је дизајниран да дезинфицира површину. Рок истека је 2,5 године, радна решења - 25 дана.

Како правилно користити линију производа Стоп Демодек

Демодекоза је једна од најнеугоднијих патологија повезаних са кожом. Пенетратинг испод слоја епидермиса, демодек мите изазива озбиљне нелагодности носиоцу. Прво, кожа непрекидно исцрпљује, а друго, мења своје спољне индикаторе, што узрокује естетске проблеме. Такође је вредно додати да патологија може бити прилично опасна за опште здравље људи. Због тога се препоручује да се лечење лечи у раним фазама развоја. У овом случају можете избјећи многе непријатне проблеме. Потребно је само на време да се идентификује тикет у телу уз помоћ специјалиста и примени ефикасне лекове. Стоп Демодек је једна од најбољих опција.

Врсте Стоп Демодек и састав лекова

Алат је доступан у два облика - гел за очне капке и балзам, примењен на целокупно погођено подручје коже. Избор одређеног типа је неопходан, зависно од фазе развоја болести у вашем телу. Сходно томе, састав средстава је нешто другачији, као и принцип утицаја на сам паразит. Да бисте унапред схватили шта се боље уклапа у вашем случају, препоручљиво је пажљиво испитати обе опције.

 • Састав гела Стоп Демодек

Хијалуронска киселина, која је једна од главних компоненти у овом препарату, ефикасно смањује нелагодност и вањске недостатке коже. Већ након прве употребе, постоји олакшање, јер свраб скоро нестаје на неко време. У овом тренутку, метронидазол, други активни састојак у гелу, делује на сам паразит.

 • Састав балзама Стоп Демодек

У Стоп Демодек крем метронидазол такође се бори са тиквицама, али овде је његов утицај побољшан катраном. С обзиром да се курац продире у дубље слојеве коже и шири се на целу површину коже, ова комбинација је побољшана. Важно је напоменути да ако почнете да третирате демодикозу у каснијим фазама развоја, вероватноћа поновног ширења крпеља се повећава. Да би се то избегло, програмери су додали у састав екстракта беле врбе, чији је главни задатак регулисање рада запаљених лојних жлезда.

Уклањање симптома патологије овде такође није последица хијалуронске киселине. У овом слуцају, у слуцају распрострањеног тикета, екстракт камилице се боље савладава, који активније продире под епидермис.

Вреди напоменути да је ефекат знатно побољшан, због присуства у саставу календула. Познато је да се супстанца често користи за третирање различитих патологија коже, чак иу чистој форми. Због тога, његово присуство у овом балзаму логично се објашњава антиинфламаторним ефектом. Витамин А - последњи активни састојак у саставу. Захваљујући њему, погођена кожа лечи брже. Ако сте дуго игнорисали присуство тиквица у вашем телу, највероватније су се појавиле непријатне ожиљке и ране на кожи. Ретинол промовише убрзано зарастање. Ефекат је приметан након прве употребе.

Контраиндикације Стоп Демодек

Обе врсте лекова се препоручује да се користе само уз дозволу дерматолога. У овом случају, вероватноћа нежељених ефеката значајно се смањује. Практично је нереално да се утврди да ли је лек погодан за лечење у вашем конкретном случају. Чињеница је да гел и балзам немају такве контраиндикације као такве. Једина ствар је преосјетљивост организма на поједине супстанце у саставу. И то може утврдити само високо квалификовани специјалиста.

Нежељени ефекти Демодек Стопа

У случају неовлашћене употребе лекова, неће бити озбиљних проблема са општим здрављем. Једини, али врло непријатан исход је алергична реакција коже на некомпатибилне супстанце као део препарата. С обзиром да се у овом периоду паразит активно развија под дермисом, алергије ће бити врло неприкладне. Осим тога, током демодикозе се не препоручују многе хипоалергене супстанце.

Како правилно користити Стоп Демодек

Сложен Демодек Стоп укључује многе додатне медицинске производе. Можете их користити по један по један, по потреби. Али употреба читавог линија алата знатно повећава шансе за убрзани опоравак.

Да би постигли бољи успех, јасно следите упутства из искуства хиљада стварних пацијената:

 1. Чишћење коже. Пре наношења средстава спољне употребе, дермис мора бити размашчен. За ово можете користити квалитетан сапун. Иначе, у линији Стоп Демодек-а постоји посебан сапун за ове сврхе. У свом саставу постоје компоненте које пре-утичу на паразит у телу, убрзавајући третман.
 2. Лечење оштећене коже. Говоримо о капцима и ушима, где се тикет појављује на првом месту. Пре наношења посебног гела, обавезно третирајте ове површине коже екстрактом еукалиптуса. Штавише, препоручује се да се поступак понови двапут интервалом од 15 минута. Користећи памучни брисач, лагано нанијети танак слој течности на ивице капака и кожу ушију.
 3. Наношење гела на погодну кожу. Мите се појављују и развијају ближе линији раста трепавица. Због тога је алат најефикаснији у овој области. Нежно га примените на кожу, избегавајте контакт са очима. Оставите гел за 30 минута, а затим уклоните вишак помоћу ватре. Упркос чињеници да је овај препарат из комплекса намењен лечењу капака, можете га користити иу случају лезије, на пример, обрва или ушију. Нанети гел на кожу на исти начин као и капци.
 4. Лечење додатних погођених подручја. Ако се кретање шири изван одређених подручја коже, користите Стоп Демодек Балсам. Да бисте то урадили, прво очистите кожу помоћу наведеног метода и нанијете танки слој производа, трљајући га у дермис кружним покретом.

Демодекоза је комплексна патологија која захтијева пажљиво лијечење дуго времена. Чак и ако сте идентификовали болест у раним фазама развоја, ток лечења гелом је најмање 45 дана. Позитивна чињеница: током лечења, нелагодност се значајно смањује.

За више информација о самој болести и линији Стоп Демодек погледајте видео:

Користећи исправне методе лечења, могуће је брзо елиминисати демодикозу. Лек Стоп Демодек ће помоћи не само да се отараси функција, већ и да суспендује своје ефекте у раним фазама лечења.

Симптоми и лечење демодикозе (болести узроковане Демодек тицком)

Демодекоза код људи је дерматолошка болест коже хроничне природе. Узрочник је мемо Демодек. Природна микрофлора људске коже састоји се од бактерија и гљивица, али су опасне само у одређеним случајевима.

Опис болести

Важно је знати! Доктори су у шоку: "Постоји ефикасан и приступачан лек за паразите." Прочитајте више.

Један од најједноставнијих микроорганизама који живи на површини људске коже је субкутани деодек мите. Али само у ретким случајевима тикет изазива кожне болести.

Демодекоза болести доводи до чињенице да су лојални канали погођени. Ту се налазе крпице, чије димензије не досегну 1 милиметар. Фоци запаљења су најчешће локализоване на лицу, мање се често могу упознати са симптомима демодикозе на тијелу (на грудима или горњим леђима).

Узрочник демодикозе припада роду Демодек, који уједињује многе врсте крпеља. Његова два главна типа укључују:

 1. Демодек бревис. Ћивот ове врсте која живи под кожом живи и множи се у каналима лојних жлезда. Има кратко тело од око 0.150 мм.
 2. Људски мамац Демодек фоллицулорум је локализован у фоликулама косе и има дугачко, издужено тело до 0,450 мм.

Колико дуго живи субкутани мите? Животни циклус демодек-а је око две до три недеље, након чега појединачни умре и производи распадања почињу да отровају тело. Он се храни на секрету лојних жлезда или мртвих ћелија коже. Апсорбује све хранљиве састојке из коријена косе.

Појављујући симптом се увећава ноћу: када нема светлости за крпице не воле, паразити постају активнији и брзо се крећу под кожом. Они могу доћи на површину и поново се вратити под кожу, доводећи бактерије. Повећава се ризик од бактеријске инфекције.

Температура ваздуха је око 30 степени и има повољан утицај на виталну активност ћелије, па се погоршање болести јавља у пролеће и лето. Ћивот не може да живи изван људског тела.

Узроци упале

Са нормалним имунитетом, тело контролише репродукцију крпеља и спречава развој болести. Главни узрок Демодек-а је смањење одбране тела. У овом случају, број појединаца почиње да се брзо повећава.

Фактори који изазивају погоршање демодијазе:

 • промене хормоналних нивоа. Овај проблем нарочито погађа адолесценте - током овог периода, лојне жлезде почињу да раде активно, излучена маст постаје вискозна и мења свој састав;
 • продужена употреба хормонских масти;
 • метаболички поремећаји;
 • појављивање дерматолошких проблема услед крпеља повезано је са болестима дигестивног тракта;
 • истовремене инфективне и инфламаторне болести;
 • бити под сталним стресом;
 • коришћење козметике лошег квалитета;
 • недостатак одговарајуће хигијене.

Да ли је демодикоза заразна? Демодекоза коже се може пренети путем контакт-домаћинства, тако да не можете користити нечији други пешкир, одећу и друге предмете за личну хигијену. Ширење запаљеног процеса доприноси употреби масних, зачињених намирница, алкохола, кафе.

Знаци болести

Најчешће се болест коже појављује у младости. Приметио је да жене више трпе. Знаци демодикозе могу се збунити алергијама, дерматитисом, али постоје неке специфичне особине:

 • може доћи до осипа, који је праћен србењем, неугодношћу и сагоријевањем на одређеним деловима тела. Најугроженија тачка је капака. Блефаритис се развија. Очи су срби, отечени, упали, срушени су;
 • на лицу је мастан сјај;
 • оток и црвенило ватреног подручја;
 • грубље и пилинг оштећеног подручја;
 • током времена, могу се појавити печати;
 • кожа постаје бледа, танка или сивкаста, са акни и бубуљицама видљивим на њему;
 • опште добро се погоршава. Оштећени људи постају раздражљиви, немирни, спавају лоше;
 • постоји осећај да нешто пузи испод коже;
 • са поразом очних капака, сврабом и црвенилом очију мучи. На коренима трепавица се појављују цветови, држе се заједно, могу почети да пада.

Када се појаве први симптоми демодикозе, лечење треба почети одмах. Ово ће омогућити вријеме за заустављање ширења ћелије и ограничити подручје лезије на тијелу.

Дијагностичке мере

Приликом откривања демодекозе болести потребно је контактирати дерматолога. Испит ће процијенити стање болести и дати упутства за анализу. Да бисте потврдили дијагнозу, узмите стругање од погођеног подручја тела. Резултат може бити спреман за 2 сата.

Постоји једноставно средство које ће вас спасити од паразита, узрокованих њиховим мирисом из уста, а такође ће зауставити њихов изглед.

У лабораторијским условима, узимани биоматеријал се улијева посебним раствором и број особа се подвргава микроскопу. Код вишка допуштене норме почиње лечење. Ако постоји најмање 5 одраслих по 1 цм² површине коже, потврди се дијагноза демодикозе. Одредите не само присуство тикета, већ и његов изглед.

Прије анализе (две недеље) забрањено је користити било који козметички производ.

Терапијска акција

Како лијечити демодикозу код куће? Демодек третман траје дуго времена. У просеку, траје од 4 до 6 месеци. Све зависи од степена инфекције и индивидуалних карактеристика организма. Тешкоћа лежи у чињеници да курац има малу величину, а молекули за лекове нису увек у могућности продрети у своју заштитну шкољку.

Да бисте знали како да излечите демодикозу, потребно је да контактирате дерматолога. Лекар мора прописати комплексну терапију.

Распон лекова се може продужити у зависности од повезаних повреда унутрашњих органа:

 • прописују лекове који повећавају имунитет, на пример, "детокс";
 • можда ће бити потребна помоћ лекова који побољшавају метаболичке процесе;
 • Ентеросорбенти, на пример, "Рекитсен";
 • У лечењу демодикозе, морају се прописати антибиотици: "Еритхромицин", "Цлиндамицин";
 • витамински и минерални комплекси;
 • антипаразитни производи: крем "Демазол", маст Перметхрин.
 • антиинфламаторни лекови;
 • антихистаминике, као што су Тавегил, Лоратадине.

За дневно прање лица можете користити катран сапун. Веома је ефикасан против многих паразита. Може уклонити сјај, суво и зарастати ране.

При лечењу очију препоручује се употреба лекова прописаних за глауком: "Пхисостигмине", "Армин", "Пилоцарпине". Сви ови алати паралишу мишићни систем крпеља. Током периода опоравка препоручује се уље уља у трепавицама.

Како да се ослободим демодикозе? Најчешће, режим лијечења демодикозе укључује употребу таблета "Трихопол", "Докицицлине", "Тиберал". Локална терапија, укључујући масти и креме на бази сумпора, ихтиоола, метронидазола, амитразола, помоћи ће да се излече кожне инфламације. Ефикасност је приказана борским алкохолом и хлороводоничном киселином.

 1. Сумпорна маст помаже добро од демодек-а, али превише превлачи кожу. Да ли ова маст може третирати запаљење на капцима и трепавицама? Да би се спречило опекотине, не треба наносити на очи, капке, усне.
 2. Лечење коже се може извести уз помоћ Вилкинсон масти. Маст се три дана трља на кожу једном дневно.
 3. Крем "Демалан" има антибактеријска и антиинфламаторна својства. Терапеутски састав је у стању да уклони иритацију, смањује свраб и паљење, враћа оштећену кожу.
 4. Пренацидна маст помаже да се ослободите тикета. Састав елиминише отицање, свраб и упале.

Како брзо излечити демодек? Поред лекова, неопходна је употреба пратеће козметике, која ће смањити запаљење и убрзати опоравак.

Демодек-комплекс је серија козметичких производа од кинеских произвођача. Осигурава брзо олакшање од упала и непријатних симптома. Састав садржи сапун, шампон, гел и тоник за прање, крему.

Демодек-комплекс садржи детаљан опис употребе одвојеног алата:

 1. Ако нађете глатку главу, препоручује да свакодневно переш косу шампоном. После пријаве оставите 5 минута и исперите.
 2. Крема Демодек-комплекс може подићи ноћне и дневне акције. Приказује ефикасност када се користи истовремено са гелом и тоником ове серије.
 3. Сапун Демодек-комплекс очисти кожу и спречава поновно формирање запаљенских ерупција.

Ефективно лечење прати употреба других производа из серије Демодек-комплекса. Међу њима можете пронаћи и течни сапун, влажне марамице, чај за повећање имунитета, косе. Једини недостатак је висока цена. Неки људи могу имати алергијску реакцију.

Након курса треба поновити тестове. На основу њихових резултата процењује се да ли наставити са лечењем. Ако је одлучено поновити курс, онда се лекови мењају.

Како уклонити симптоме уз помоћ традиционалне медицине? Традиционална медицина се не може користити одвојено, већ само у комбинацији са главним третманом. Све формулације које нуде алтернативну медицину, користе се као комуни, лосиони. Децокције засноване на танси, календули, камилици, храстовој коре су се показале ефикасним.

Спречавање инвазије

Заувек елиминисати болест може бити изузетно ретка. За демодикозу су карактеристични релапси.

Пинвормс, Гиардиа, тапеворм, црви, тапеворм. Листа се може наставити дуго времена, али колико дуго ћете толерирати паразите у вашем телу? Али паразити - главни узрок већине болести, крећу се од проблема са кожом и завршавају туморима канцера. Али паразитол Сергеј Риков каже да је лако чишћење тела чак и код куће, само треба да пијете.
Стручно мишљење >>>

Да би Демодек симптоми не би вас дуго времена знали о себи, морате следити нека правила:

 • редовно мењати постељину, посебно јастучнице;
 • често мењати ручнике (пожељно обришите лице с ручницима за једнократну употребу);
 • чувати ствари које су у контакту са лице (шал, чаше, шешири);
 • мушкарци треба да користе машине за бријање за једнократну употребу;
 • користите козметику што је брже могуће;
 • јести тачно;
 • ограничите боравак на отвореном сунцу, немојте посећивати купатила и соларијуме.

Забрањено је производима ове болести, поред пржених, конзервираних и зачињених јела, су мед, цитруси, јаја, млеко. Препоручујемо јести кашу од пиринча и хељде, купуса, шаргарепе, јабуке, млечних производа, пустог меса и рибе, орашчића.

Најважнији услов је не само уклањање тикета, већ и уклањање узрока који је довела до патолошке активности микроорганизма. У супротном, болест се може поново вратити у тежим облицима.

Демодек

Демодек су паразитски пршута који живе у фоликулима људских длака, лојницама, а такође иу крзном животиња. Паразитни гриње су безбојно створење прекривено шчетинама, дужине од 0,15 до 0,48 мм. Субкутани грипа користе себум као исхрану, као и ћелије које стварају фоликуље косе и козметику која се користи у неги коже. Паразитни грињи имају могућност слободног кретања кроз пореове фоликла. Контрола температуре има посебан ефекат на тикету. На температури од 30 ° Ц, паразити се осећају повољно, али ако температура пада испод 14 ° Ц, тикет прелази у стање ступора. Из омиљеног станишта за кретање је маст, биљно уље, млечни шећер.

Демодек на лицу се може брзо репродуковати, односно репродуковати. Период репродукције нових појединаца је до две недеље.

Демодек пршут се налази у устима фоликула длаке, али омиљено станиште су фоликули косе обрва, трепавица и канали лојних жлезда на лицу.

Прслук Демодек такође може бити савршено изван ове зоне. У добро формираном демодек индивидуалу, тело има провидну боју као и издужен облик.

Демодек мите се састоји од два дела, а само тело је прекривено вагу, а они помажу паразитима да држе фосилицу за косу. У првом делу тела налазе се ноге, као и уста. Систем за варење ћелија је посебан јер нема отворе за излучивање.

Демодек мите је у стању да живи само неколико недеља, али је веома корисно користити овај пут: ларве депозити на фоликулама косе, као и лојницама. Током два или три дана развија се ларва Демодек.

Демодек узрокује

Откажи демодек постоје два типа. Један живи у фоликулима косе, а други паразити на лојне жлезде животиње или особе. Демодек пршут припада условно патогеним најмање организмима. Сваке вечери, демодек гриње остављају своје фоликле на површини коже, а након враћања, уведе се велики број патогених бактерија и, као резултат, кожа постаје заражена. У малој количини, паразит живи на масној, здравој кожи лица. Интензивирано понашање демодек-а, као и њихово нумеричко повећање, приписује се следећим разлозима: ослабљен имунитет, погоршање хроничних обољења гастроинтестиналног тракта, болести ендокриног система, константни стрес.

Узроци Демодека леже у употреби хормонске козметике или биолошких адитива, страсти за сунчање или купање. Паразит од крпеља под таквим условима делује као хемијски или механички надражујуће материје. Присуство малог броја особа Демодек на кожи не утиче, али већ оштро повећање узрокује почетак болести.

Демодек фото клипови

Демодек симптоми

Са повећањем броја демодек микроорганизама појављују се симптоми демодека. Пре свега, на кожи лица, као и осип, појављују се јегуље, врло слично визуелно розацеа и розацеа. Место њихове локализације на челу, носу, образе, бради, капака. Очигледан симптом демодек-а је појава свраба на коси, лице и груба кожа лица, а увећане поре, повећање величине носа, масне коже и ушне шкољке се јављају под појединачним знаковима. Често се срби на чело, доњи дио носа и образа. Највеће непријатност и свраб се примећује у вечерњим часовима, али и ноћу, јер је ово најактивнији период за крпеле. У почетку, људи не обраћају пажњу на свраб, а онда загребу главу и лице на аутоматизму. Уз пораст демодека коже века, појављује се и свраб, очи постају црвене, почиње губитак трепавица.

Као резултат инфекције фоликула косе, долази до даљег губитка косе, као и повећане црвенила коже и упале оштећених слојева коже. Кожа се упали, постаје груписана и добија прљав сиву боју. На кожи се појављују акне, увећане поре, црне главице, рана, црвенило, пилинг, ниво масне коже се повећава, а потом следи грубље коже и други проблеми. Пацијенти се често жале на свраб очних капака који се погоршавају увече, напрезање очију, црвенило и запаљење ивица капака. Затим, запаљење коњунктива придружи се запаљењу очних капака, што објашњава пацијентове примедбе на црвенило очију, тргање и појављивање страног тела у очима.

Мите Демодек, наглашавајући велики број тајни, такође крши метаболизам у телу.

Демодек фотографија на лицу

Дијагноза Демодека

Демодек мите се дијагностикује микроскопијом и постоје два типа: један живи у фоликулима косе, а други паразитира лојне жлезде животиње или особе.

Уз пораз демодекових очију, пацијент узима трепавице за анализу. Под микроскопом, специјалисту је лако идентификовати паразитска јаја, акумулацију крпеља и одбачене грануле китина. Лекар је у стању да проведе тест у присуству пацијента и одмах пријавити резултате демодек анализе. Ако је кожа очигледно оштећена од демодек-а, онда се стругање узима из погођених области и испитивање се врши под микроскопом. Прије чишћења препоручите да се не пере дан прије процедуре.

Третирање Демодек-ом

Мите Демодек је тешко и ле у случајевима продужене упорности може се лечити. Лек је понекад одложен до шест месеци, пошто демодиказа често директно утиче на поремећаје у адекватном функционисању гастроинтестиналног тракта. Међутим, постоји и низ других болести које отежавају лечење. Ово је интестинална дисбиоза, панкреатитис, холециститис.

Како излечити демодек? Ослобађање од придружених болести омогућује да се носи са проблемом демодикозе. Циљ лечења је повећање одбране тела и, наравно, елиминисање Демодек-а.

Препоручени антихистаминици за заустављање алергијских реакција. Препоручују се следеће лекове: пилуле, креме, спрејеви, масти.

Демодек мите је заштићен од медицинских производа личним вишеслојним спољним омотачима, а то заузврат компликује третман.

Демодек на лицу укључује следеће лекове у третману: алкохолни раствор еукалиптуса и календула. После трљаја са овим производима, нанијети Демалан, Преназидну маст на лице.

Демалан маст садржи метронидазол, као и биолошке супстанце, узете из корнеаса животиња, како би се стимулисало поправљање ткива. Демалан маст у лечењу Демодека примењује се на очним капцима, као и на погођеним пределима лица.

Маза Пренацид у лечењу демодек-а уклања токсично-алергијску реакцију коже.

Са развојем гнојног блефарокоњуктивитиса / блефаритиса, антибактеријске супстанце прописује лекар. То укључује масти и капи Колбиотсин, Еубетал-антибиотик.

Олакшава стање самог века пацијента. Да би ово урадили, мокри прсти на два минута, масирање очних капака. За лечење демодикозе примењују се физиотерапеутске процедуре, озонска терапија, магнетна терапија.

После главног тока лечења, Демодек тик се препоручује да се уље бурдоцк-а укачи у капке како би се обновио раст трепавица.

Превенција Демодек-а

Да би се избегла реинфекција, неопходно је поштовати једноставна правила. Потребно је свакодневно мењати јастучницу. Препоручљиво је користити салвете за једнократну употребу као лице за брисање лица. Не дајте своју козметику за употребу и не користите друге. Креме за лице које се користе у цевима, али не конзервиране, како би се избјегло уношење патогена. Неопходно је очистити своје ствари у контакту са кожом лица. Ово укључује капе за рукавице, шалове.

Ручице наочара, додатна опрема за бријање треба посебну пажњу. Да бисте то урадили, морате очистити наочаре у топлој, сапуној води и дезинфиковати прибор за бријање алкохолом. Током периода лечења важно је искључити зачињену храну и алкохол из исхране, избегавати купатило, сауне и ограничити излагање сунцу.

Стоп Демодек

Стоп Демодек је медицинска козметичка линија коју су развили украјински специјалисти. Производи Стоп Демодек се заснива на компонентама које се традиционално користе за лечење демодикозе - метронидазол, сумпор, бреза.

Такође, у склопу Стоп Демодек-а постоје и природни састојци чији је циљ уништавање бактерија и микроба коже - екстракт календула, урее, есенцијално уље лаванде, екстракт камилице, ехинацеа, ранчар.

Козметика Стоп Демодек је серија производа: текући сапун за прање, гел за капке, гел за кожу Завршна контрола, балзам (крема) Стоп Демодек, лосион, шампон, капи.

Балсам Стоп Демодек

Балсам Стоп Демодек (такође назван "крема" или "маст") је терапеутски лек против демодикозе, који се заснива на комбинацији бреза, метронидазола и неколико компоненти биљке (камилица, листови јабука, врба, лишће ружа, календула). Алат је доступан у облику цијеви запремине 50 мл.

Према упутствима, Балсам Стоп Демодек се примењује два пута дневно у оквиру третмана курса за демодикозу. Према произвођачу, алат има акарицидни и антибактеријски ефекат на људску кожу, промовише регенерацију и функционално обнављање епидермиса и спречава развој акни.

Цена балзама (крема) Стоп Демодек проверите у апотекама у вашем граду. Ако сте користили овај акарицидни агенс, поделите своје повратне информације о балзаму Стоп Демодек у коментарима.

Упутства за употребу

Претпоставља се да ће пацијент користити целу серију Стоп Демодек-а. Пре-направљени сапун за чишћење коже Стоп Демодек, након чега се нанесе лосион.

Главно средство Стоп Демодек за демодикозу коже је балзам (маст), за болест очију, користи се Стоп Демодек Еие Гел. Средства се примењују два пута дневно. По завршетку терапије, резултат је утврђен од стране лијека Финисх Цонтрол. Ако је коса под утјецајем Демодек мите, прописано је редовно прање косе са шампоном Стоп Демодек. За тонирање тела, капљице Стоп Демодек се узимају усмено.

Гел Стоп Демодек за капке

Гел Стоп Демодек за капке користи се за демодикозу и за развој блефаритиса на позадини демодикозе. Његови главни активни састојци су метронидазол, екстракт камилица и хијалуронска киселина.

Прва компонента има за циљ уклањање Демодек мите, друга два - у уништавању бактеријског окружења, стимулацију производње колагена, хидратацију и уклањање осећаја неугодности. Списак помоћних елемената укључује екстракт пеперминта и глицерин.

Упутство за употребу гела Демодек

Гел од демодекозе Стоп Демодек се наноси на памучну подлогу, која затим нежно обрише подручје капака, укључујући и код корења трепавица. Овај поступак треба поновити након 15 минута, а након пола сата, уколико је потребно, уклоните остатке гела са сувим памучном подлогом. Овај процес се обавља два пута дневно - ујутру и увече, шест и по недеља.

Демодек Ацтиве

Гел Демодек Ацтиве - акарицидни лек за капке украјинске производње. Препоручује се за паразитско оштећење коже очних капака, лица и ушију; бори демодек субкутане гриње рода бревис и фоллицулорум, тонира кожу и олакшава ољуштеност, спречава појаву нових инфламаторних елемената, елиминише све досадне симптоме.

Производ укључује метронидазол, хијалуронску киселину, природна уља (маслине, рицинус, лаванда) и екстракти (камилица, ружа, мета).

Средства Демодек Ацтиве треба применити на место лезије једном или два пута дневно (ноћу - нужно, најмање пола сата пре спавања) са памучном тампоном или ушном штапом. Ток третмана је 1,5 месеца.

Дропс Стоп Демодек

Дропс Стоп Демодек - је дијететски суплемент за оралну примену са тоничним својствима, побољшава имунолошки систем и побољшава функционисање гастроинтестиналног тракта, елиминирајући коријенске узроке демодекозе.

Као део капи од демодикозе појављују се само природни састојци: екстракт и биљка Ецхинацеа, цвијеће календула и сунцокрета, трава рана, као и природни сумпор. Ова комбинација, према произвођачу, омогућава вам да постигнете сложени ефекат: уклањање упале, елиминисање штетних микроба и бактерија, чишћење од токсина, отклањање сврабова и прилагођавање варењу / метаболизму.

Упутство за употребу Стоп Демодек дропс

Дродек капи се користе паралелно са главним током лечења, конзумирајући их два пута дневно током оброка. Пропорције: 20-30 капи у чашу воде.

Л Осион Стоп Демодек

Лотион Стоп Демодек се користи за демодикозу како би се очистила кожа, као и база пре наношења других средстава линије за третман - балзам или гел. Они су свакодневно руб на лицу и другим погођеним подручјима са падобраном.

Лосион за демодекозу заснива се на природним антисептичким препаратима, природним антибиотиком и хидратантима. Садржи етерично уље лаванде, екстракт календула, манан и уреу. Редовна употреба води до тонификације коже, пречишћавања од токсина, убрзавања регенерације, минимизације секреције себума.

Сазнајте цену лосиона у апотекама у Русији и Украјини. Ако имате нешто да кажете о овом алату, ако сте га користили као део свог индивидуалног третмана Демодецосис, поделите своје мишљење о лосиону Демодек у коментарима испод.

Течни сапун Стоп Демодек

Соап Стоп Демодек се испоручује у течном облику и користи се за прање лица и прање коже тела у случају акни и демодикозе. На бази глицерина, рицинусовог уља и уља чајевог дрвета, као и бројних антимикробних компоненти, сапун карактерише антибактеријска, хидратантна својства и неутрална ПХ.

Упутства за употребу

Течни сапун Демодек препоручује произвођач за редовну употребу приликом прања и туширања. Исцедите малу количину производа на влажне руке (или на сунђеру). Побијте пену и пену на кожи погођеном демодексом / акни. Оставите на кожи 2-3 минута, а затим исперите. По потреби поновите процедуру.

Да бисте купили сапун Демодек Цомплек или сазнајте своју цену, контактирајте најближу апотеку вашег града.

Ако имате нешто да кажете о ефикасности овог производа, поделите своје повратне информације о сапуну Демодек Цомплек, остављајући коментаре у доњем облику.

Заустави Демодек Финисх контролу

Стоп Демодек Финисх Цонтрол је производ који консолидује резултате третмана демодикозе другим средствима серије.

Према коментару произвођача, она враћа кожна влакна и исправља недостатке настале услед развоја акни: црвене тачке, атрофичне / хипертрофичне ожиљке и хиперпигментације. Такође, алат коначно елиминише окружење повољно за бактерије, демодек пршуте и друге патогене микроорганизме.

Састав гела Финисх Цонтрол Стоп Демодек укључује: хијалуронску киселину, колаген, витамине Ц, Е, ПП и К1, воћне киселине и плаценте хидролизат.

Упутства за употребу

Стоп Демодек гел за прање се користи дневно, два или три пута дневно до потпуног елиминисања свих видљивих знакова демодекозе и акни. Терапија терапије може бити до 1,5 месеца.

Шампон Стоп Демодек

Стоп Демодек шампон примењује се за демодикозу главе да уништи Демодек мите и спријечи његову деструктивну активност.

Упутства за употребу

Демодек шампон треба наносити на влажну косу и масирати неколико минута, а затим га исперити текућом водом.

Поступак се понавља свакодневно током терапије које је прописао лекар. Шампон треба користити заједно са другим антидемодекозним производима.

Питајте о шампону од демодикозе у апотекама, производи серије Стоп Демодек такође се продају на интернету по цени од 62 хривња по бочици.

Цена и где купити

Можете купити Стоп Демодек у апотекама у Русији (Москва), Украјини (Кијев, Харков) и Белорусији (Минск), као и на интернетским порталима. Цена - 150-300 рублес за сваки производ серије.

Оставите своје коментаре о Стоп Демодек у коментарима испод.

3 Коментари

Ништа не помаже потпуну глупост и ослобађање новца на ветар. А најгоре је што вам није жао новац јер желите да се решите ове болести што пре. Немојте куповати на вријеме ни за шта.

Зашто у болници није предвиђен? Предписали су ми метрогил и салицилну маст, као да није било нових лекова.